شورای پژوهشی دانشگاه با حضور رییس دانشگاه برگزار شد.

شورای پژوهشی دانشگاه امروز دوشنبه 3 بهمن با حضور رییس دانشگاه در مرکز توسعه برگزار شد.
دکتر نجفی با خیر مقدم به اعضای شورای پژوهشی جلسه را آغاز کرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در خصوص اعلام نتایج ارزشیابی دانشگاه ها و برگزاری جشنواره رازی گفت: در جشنواره رازی باید ۲ نماینده می داشتیم که در نهایت یک نماینده داشتیم و در این قسمت بایستی به کمیته تحقیقات دانشجویی تبریک گفت که در جشنواره رازی رتبه اول در میان دانشگاه های علوم پزشکی تیپ ۲ قرار گرفت.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رنکینگ کلی دانشگاه ها رتبه هشتم کشور و بالاتر از همه دانشگاه های تیپ ۲ قرار گرفت.
دکتر فرید نجفی افزود: دانشگاه کرمانشاه در محور تولید علم در شاخص برونداد بالاتر از همه دانشگاه های علوم پزشکی تیپ ۲ قرار گرفت و در شاخص علم سنجی بالاتر از مازندران و بقیه الله قرار دارد.
دکتر نجفی در خصوص چالشهای پیش روی پژوهش در دانشگاه به چند موضوع اشاره کرد:
-نداشتن زیرساختهای مناسب فیزیکی و تجهیزاتی
-عدم اعتماد علمی به دانسگاههای نسل دوم و سوم در مدیریتهای مختلف دانشگاه در کنار لزوم ارتقا آموزش
-عدم مشارکت مناسب گروه های بالینی در پژوهشهای دانشگاه
-تمرکز بر کیفیت بالاتر طرحها به جای توجه به کمیت
در ادامه رییس دانشگاه ضمن تشکر از حضور اعضا گفت: در اینجا بایستی از دکتر نجفی و همکاران حوزه پژوهشی که نتایج خوبی را کسب کردند. کسب رتبه هشتم کشور و قرار گرفتن بالاتر از دانشگاه های تیپ ۲ علوم پزشکی و کسب رتبه نخست کمیته تحقیقات دانشجویی در بین دانشگاه های تیپ ۲ در جشنواره رازی جای تقدیر و تشکر دارد.
این جلسه، جلسه بسیار خوبی می باشد که موارد و مسایل را مرور کنیم و همه اعضا بدون نگرانی بصورت شفاف مشکلات را بیان کنند.
دکتر مرادی در خصوص کمبود بودجه و مسایل مالی گفت: بحث بودجه از مهمترین بحث های ما می باشد.
وی افزود: در سال گذشته بعد از وقوع زلزله تاکنون حدود هفتاد میلیارد تومان صرف زلزله شد و این رقم از بودجه دانشگاه بود.
همچنین با توجه به شرایط اضطراری کشور، دانشگاه از دو ماه قبل حدود پنجاه میلیارد تومان را صرف خرید دارو و دپو کردن آن کرد و از دو هفته قبل تصمیم به روانه کردن و تزریق آن کرد.
در آخر جلسه بعد از ارائه شدن مطالب از سوی اعضا شورای و شورای سیاستگذاری دانشگاه رییس دانشگاه مطالبی را عنوان کردند:
دکتر مرادی در خصوص برگزاری این چنین جلساتی گفت: علاقمند هستم دوباره این بحث ها رد و بدل شود.اگر اختلاف نظری هم هست بحث حوزوی می باشد و بایستی تمامی نظرات شنیده شود.
وی در خصوص پیشرفت دانشگاه نیز گفت: دانشگاه باید رشد متناسبی داشته باشد و در تمامی جهات رشد کنیم.

اعضا هیات علمی ۴ وظیفه مهم بر دوش دارند که عبارتند از ۱- بعد علمی۲-بعد تحقیقاتی۳-بعد زمانی۴-بعد مدیریتی، که می بایست در این ابعاد نظارت کافی داشته باشند.