گروه علوم تشریح یکی از اساسی ترین و قدیمی ترین گروه های آموزشی دانشکده پزشکی می باشد که از سال 1362 تاسیس شده است. این گروه از بدو تاسیس آموزشهای خود را به صورت ماکروسکوپیک (علوم تشریح و جنین شناسی) و میکروسکوپیک (بافت شناسی) در قالب واحدهای درسی استاندارد در دانشکده های مختلف دانشگاه علوم پزشکی ارائه داده است. به علاوه، گروه علوم تشریح آموزشهای تخصصی آناتومی از جمله آناتومی سطحی و مقایسه ای،  تکنیک های میکرو آناتومی از قبیل  تکنیک های پیشرفته هیستوشیمی و هیستوتکنیک، نوروآناتومی پیشرفته، آناتومی مقطعی و رادیولوژیک و ... به رشته های متعدد تحصیلات تکمیلی و دستیاری ارائه می نماید. این گروه علاوه بر آموزش های مذکور، آموزش در مقطع کارشناسی ارشد علوم تشریح را از سال  1379 و در مقطع دکترای تخصصی علوم تشریح را در سال 1393 آغاز کرده است.

همزمان با فعالیتهای آموزشی، طرح های پژوهشی در زمینه های مختلف از قبیل علوم اعصاب، سلولهای بنیادی، پزشکی ترمیمی، بیولوژی تولید مثل، آناتومی میکروسکوپی و ماکروسکوپی، گیاهان دارویی و طب سنتی و ....در حال انجام می باشد.

در حال حاضر خانواده گروه علوم تشریح شامل 12 نفر عضو هیئت علمی شامل استاد، 3 دانشیار و استادیار با مدرک دکتری تخصصی علوم تشریحی با گرایش های جنین شناسی، بافت شناسی، آناتومی و بیولوژی تولید مثل و کارکنان و کارشناسان متبحر می باشند.