برگزاری مدرسه تابستانی دانشکده پزشکی

مدرسه تابستانی دانشکده پزشکی شامل مجموعه کارگاه­های پزشکی سلولی و ملکولی، از شنبه نهم تا پنج شنبه چهاردهم شهریورماه در محل ساختمان دانشکده برگزار گردید. این دوره از کارگاه­ها در چارچوب مدرسه تابستانی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، با هدف «آشنایی هر چه بیشتر و ارتقا سطح علمی شرکت کنندگان با حیطه دانش و تکنیک­های کاربردی مختلف مورد نیاز در زمینه تحقیقات سلولی مولکولی به شیوه های نوین تئوری و عملی» تعریف شده بود. در این دوره از کارگاه­ها، عناوینی همچون تکنیک­های سنجش ایمنی، استخراج DNA و RNA، بیماری­های وراثتی هموگلوبین، اندازه­گیری ویتامین D، تست­های ژنتیک و اپی­ژنتیک، Real-time PCR، فلوسایتومتری، microRNA و بیوانفورماتیک، توسط استادان گروه­ها و مراکز تحقیقاتی دانشکده پزشکی به صورت تئوری و عملی به شرکت­کنندگان آموزش داده شد.

به گفته دبیر این دوره، دکتر حمیدرضا محمدی مطلق، استقبال از این کارگاه­ها بسیار گسترده بود، به طوری که تعداد زیادی از افراد گروه­های هدف، از جمله اعضای هیئت علمی، کارشناسان، دانشجویان و پژوهشگران، از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و سایر دانشگاه­ها در کارگاه­های مختلف حضور داشتند.

madrese4.png
madrese3.png