اخبار

مهلت ثبت نام دانشجویان استعداد درخشان در سامانه هم آوا برای بخش درخواست استعداد درخشان

طبق روال هر ساله دفتر استعداد درخشان، مکاتبه با دانشکده ها درخصوص معرفی اسامی دانشجویان یک درصد برتر سالانه و ده درصد برتر فارغ التحصیلی از شهریور ماه ۱۴۰۰ انجام شده
ضمن اینکه لازم هست دانشجویان توسط اموزش دانشکده ها طی نامه کتبی معرفی شوند، می بایست دانشجویان مذکور در سامانه هم آوا قسمت «درخواست استعداد درخشان» درخواست عضویت را حداکثر تا روز شنبه ۱۷ مهرماه فعال نمایند تا بررسی گردد.
اطلاع رسانی به مسئولین حوزه آموزش دانشکده ها در خصوص زمان های مهم ثبت نام در سامانه داده شده است لازم بذکر است در صورتی که نمراتی از ترم گذشته تایید موقت باشد یا گزارش نشده باشد امکان درخواست در سامانه فعال نخواهد بود و بایستی از گروه آموزشی دانشکده خود سریعا پیگیری نمایید.

درصورت بروز مشکل یا هرگونه سوالی درخصوص ثبت نام در سامانه و عضویت استعداد درخشان، به آدرس ایمیل کارشناس دفتر پیام دهید.

ftm.makalani1370@gmail.com