طرح ملی غربالگری سلامت روان جهت دانشجویان جدید الورود

طرح ملی غربالگری سلامت روان  جهت دانشجویان جدید الورود

با آغاز سال تحصیلی جدید برنامه ارزیابی آمادگی روانشناختی دانشجویان نوورود در قالب "طرح ملی غربالگری سلامت روان: اجرا می‌شود.

با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ و لزوم رعایت حداکثری دستورالعمل‌های بهداشتی مبنی بر عدم حضور دانشجویان  در دانشگاه، سامانه آنلاین غربالگری سلامت روان دانشجویان توسط اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت با امکانات ویژه راه‌اندازی شده‌است.

لازم به ذکر است، دانشجویان ورودی جدید می توانند جهت پاسخ به پرسش‌نامه های طرح غربالگری سلامت روان می توانند به سایت https://ccsm.behdasht.gov.ir  مراجعه کنند.

دانشجویان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند ازطریق شماره تلفن  08338353860 با کارشناسان اداره مشاوره تماس حاصل نمایند.

شرکت دانشجویان جدید الورود در تمامی مقاطع تحصیلی ( کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و دستیاری) در  این طرح، الزامی است. دانشجویان می بایست هر چه سریعتر به آدرس قید شده مراجعه نموده و جهت اجرای آزمون سلامت روان خود اقدام نمایند.

📝 فایل راهنمای انجام آزمون سلامت روان

✔ چند نکته در خصوص اجرای آزمون:

1️⃣👈 ابتدا در سامانه سلامت روان عضو شوید.

2️⃣👈 با نام کاربری و رمز عبور خود وارد شوید.

3️⃣👈 مشخصات فردی خود را تکمیل نمایید.

4️⃣👈 آزمون سلامت روان خود را با دقت تکمیل نموده و ثبت نهایی بزنید.