«امکان تحصیل همزمان رتبه های برتر المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی» در دوره کارشناسی ارشد مجازی رشته آموزش پزشکی

امکان تحصیل همزمان رتبه های برتر المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در دوره کارشناسی ارشد مجازی رشته آموزش پزشکی

به منظور تشویق رتبه های برتر شرکت کننده در المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در هفتاد و دومین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ 97/12/12 مصوب گردید علاوه بر دانشجویان دوره های دکتری عمومی ( پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) مشمول آیین نامه استعدادهای درخشان، موارد ذیل نیز از تحصیل هم زمان در دوره کارشناسی ارشد مجازی رشته آموزش پزشکی برخوردار شوند.

مهلت ثبت نام  از 16 آذرماه 1400 تا 5 دی ماه 1400

1. دانشجویان مقطع دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی ) سراسر کشور، واجد شرایط استفاده از "آئین نامه تحصیل همزمان در دو رشته ویژه دانشجویان استعدادهای درخشان " می توانند برای ثبت نام اقدام نمایند .
2. دانشجویان مقطع دکترای عمومی ( پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) سراسر کشور،دارای مدالهای طلا، نقره و برنز انفرادی و گروهی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی می توانند در برای ثبت نام اقدام نمایند.
  دانشجویان گرامی فایل پیوست  شیوه نامه در خصوص نحوه پذیرش و  نحوه ارسال مدارک را مطالعه نمایید.
شیوه نامهشیوه نامه پذیرش و ثبت نام دانشجویان استعداد درخشان دکترای حرفه ای و دارندگان مدال