اخبار

دومین جایزه علمی و بورس تحصیلی و حمایت از تولیدات بیوتکنولوژی دکتر فریدون مهبودی (در زمینه بیوتکنولوژی دارویی)

به دانشجویان برگزیده دکترای بیوتکنولوژی دارویی، بیوتکنولوژی پزشکی و دکترای سایر رشته ها یا فارغ التحصیلان سه سال اخیر دانشگاه های داخل یا خارج از کشور که در زمینه تولید داروهای بیوتکنولوژی فعالیت قابل توجهی داشته اند، اهدا خواهد شد.
متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام تا تاریخ 31 خرداد ماه 1401 به سایت مجمع خیران نخبه پرور فارس به نشانی shiraz-feca.ir مراجعه نمایند.