اخبار

جلسه افتتاحیه «نشست دانشگاه ما »

جلسه افتتاحیه «نشست دانشگاه ما »

 

جلسه افتتاحیه «نشست دانشگاه ما »

سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، جلسه افتتاحیه «نشست دانشگاه ما» با حضور دکتر علی پورمتعبد، ریاست محترم دانشکده پزشکی، دکتر مرتضی حسین‌زاده، مدیر فرهنگی دانشکده، و جمعی از دانشجویان و کارکنان علوم پزشکی در سالن جلسات بوستان برگزار گردید.

در این نشست، که با همت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و با همراهی جمع کثیری از دانشجویان رشته‌های مختلف علوم پزشکی تشکیل شده بود، ابتدا دکتر علی پورمتعبد، رئیس دانشکده پزشکی، درباره لزوم و ضرورت توجه به ارزش‌های انسانی در اخلاق حرفه‌ای دانشجویان گروه علوم پزشکی صحبت کردند و خاطرنشان نمودند که مجموعه مدیران در هیئت‌رئیسه دانشگاه و دانشکده‌ها آگاهی و اشراف کامل بر ریزجزئیات مشکلات و مسائل دانشگاه دارند، اما محدودیت‌های مالی و کمبود اعتبارات در آغاز سال تحصیلی مشکل‌زا شده است. ایشان ابراز امیدواری کردند که با تخصیص بودجه و اعتبارات کافی و اولویت‌بندی مسائل اصلی دانشگاه، شاهد رفع مشکلات فعلی و ارتقای سطح علمی و بهبود کیفیت فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی باشیم.

گفتنی است که، دکتر مرتضی حسین‌زاده، مدیر محترم فرهنگی و دانشجویی دانشکده پزشکی، نیز بیاناتی ایراد کردند و ضمن تأکید بر توجه بیشتر دانشجویان علوم پزشکی به روحانیت، معنویت، محرمیت و قدوسیت شغل و حرفه خود که مستقیماً در ارتباط با بهداشت، درمان و سلامت آحاد جامعه است، خاطرنشان کردند که فلسفه طب و حکمت در فرهنگ و تمدن ایرانی- اسلامی جایگاه بسیار مقدس و والایی دارد. ایشان توضیح دادند که در آموزش طب در دوران قدیم، همواره اصلاح ظاهر و باطن و درمان صوری و معنوی بیماران و درماندگان مد نظر حکما بوده است؛ اما متأسفانه در وضعیت فعلی آموزش پزشکی کمرنگ شده و جایگاهی در طب مدرن ندارد. همچنین، با تقسیم‌بندی نسل‌های پنج‌گانه دانشگاه‌ها در جهان، از دانشجویان خواستند با آشنایی بیشتر با فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و بهره‌گیری از آن در علوم پزشکی، تلاش بیشتری در ارتقای جایگاه علمی دانشگاه‌های کشور داشته باشند.

در ادامه، نمایندگان دانشجویی در رشته‌های پزشکی و دیگر رشته‌ها به طرح سوالات، مشکلات، انتظارات و دیدگاه‌های خود پرداختند. آنان ضمن تشکر از برگزارکنندگان این مراسم، ابراز امیدواری کردند که برگزاری چنین برنامه‌هایی با همکاری مسئولان دانشگاه ادامه یابد.

6
5
4
3
2
1

 

 

۳ خرداد ۱۴۰۴ ۱۰:۴۹