توانمندی های اعضای گروه:

فعالیتهای آموزشی:

اعضای گروه علاوه بر آموزش تخصصی دستیاران طب ایرانی، در امر آموزش پزشکان، داروسازان، پرستاران و سایر مشمولین جامعه پزشکی در قالبهای نو آموزی و بازآموزی و همینطور آموزش کارکنان و عموم مردم، ایفای نقش کرده و خواهند کرد. لازم به ذکر  است در این مسیر از رسانه های سیما، صدا، جرائد، آموزش مجازی، تشکیلات اداره آموزش مداوم، نظام پزشکی، بسیج جامعه پزشکی و فرهنگ‌‌سراهای شهرداری نیز بهره مند میباشند.

حوزه آموزشی برای عموم مردم، عمدتا در راستای اصلاح سبک زندگی و شیوه های حفظ و ارتقا تندرستی است و جهت گروههای مختلف جامعه پزشکی علاوه بر آن، در مورد انواع روشهای تشخیص و درمان از دیدگاه طب ایرانی، آشنایی با گیاهان دارویی، تداخلات دارویی و موارد دیگر متناسب با گروه هدف می باشد.

روش های عمده آموزش دستیاران:

ü     آموزش در گروه‌های بزرگ نظیر: کلاس های آموزشی شامل: کنفرانس های درون گروهی و خارج گروه، گزارش صبحگاهی، ژورنال‌کلاب، کیس ریپورت و تحلیل بیماران

ü     آموزش در گروه‌های کوچک نظیر: مباحثه، کارگاه آموزشی

ü     آموزش بالینی حین ارائه خدمت (آموزش بر بالین و آموزش سرپایی)

فعالیتهای پژوهشی:

این گروه ضمن هماهنگی با سایر گروه های علوم پایه و علوم بالینی دانشکده پزشکی و سایر دانشکده ها، مراکز تحقیقات دانشگاه و پژوهشکده ها اقدام به نگارش پروپوزالهای مشترک بین رشته ای و نهایتاً پژوهشهای مشترک نموده است.

اولویت با پژوهش های مرتبط با حوزه گیاهان دارویی و پژوهش های کاربردی در جهت مبتنی بر شواهد کردن شیوه های درمانی طب سنتی ایران و تولید محصول کارامد بوده است.

فعالیتهای درمانی:

با همکاری و پیگیری مجدانه اعضای گروه و حمایت ریاست و مدیران دانشگاه، سلامتکده طب ایرانی برای اولین بار در استان کرمانشاه در سال 98 افتتاح گردید و مورد استقبال قابل توجه قرار گرفت.

فعالیتهای فرهنگی:

اعضای گروه با هماهنگی معاونت درمان و در راستای آموزش آحاد جامعه، اقدام به برگزاری جلسات عمومی با حضور اقشار مختلف مردم در فرهنگ‍‍سراهای سطح شهر نموده است.

سایر فعالیت های اعضای گروه در این حوزه عبارتند از:

الف) برگزاری وبینار تغذیه در ماه مبارک رمضان به دعوت نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه

ب) برگزاری وبینار راهکارهای حفظ تندرستی از دیدگاه طب سنتی ایران

ج) سخنرانی در صدا و سیمای استان

 د) مصاحبه های متعدد با خبرگزاری دانشجویان ایسنا

هـ) شرکت در  جلسات هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه

 

توانمندی های مورد انتظار از دانش آموختگان:

انتظار می رود دانش آموختگان این رشته قادر باشند:

ü     با بیماران، همراهان و همکاران ارتباط مناسب برقرار نمایند.

ü     با استفاده از طبابت مبتنی بر شواهد و اصول حرفه ای تخصصی بیماری ها را تشخیص داده، جهت پیشگیری، درمان و بازتوانی آنها اقدام نمایند.

ü     جهت خودآموزی و آموزش دیگران اقدام کنند.

ü     مقررات اخلاق حرفه ای را به کار گیرند.

ü     به انجام پژوهشهای کاربردی مبادرت ورزند.

ü     از اعلام نظر در موارد غیر تخصصی بپرهیزند و در صورت نیاز بیمار را در اسرع وقت به متخصص مربوطه ارجاع نمایند.

ü     تداخلات تدابیر و داروهای گیاهی با هم و با روشها و داروهای طب رایج را بدانند و همواره به هنگام تجویز، در نظر داشته باشند.