دکتر رضا خدارحمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از درخشش چشمگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بیست و هفتمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، در بیست و هفتمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی، موفق به کسب رتبه اول پژوهش در میان دانشگاه های تیپ دو کشور و رتبه اول تحقیقات دانشجویی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی تیپ دو کشور شد.
دکتر خدارحمی گفت: همچنین در این جشنواره دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رتبه اول فناوری در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی تیپ دو و رتبه سوم در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را بدست آورد.