با کمال تاسف به عرض می رساند جناب آقای "دکتر امیر امیدوار برنا" متخصص محترم پوست بر اثر عارضه قلبی جان به جان آفرین تسلیم کرد

▪️انا لله و‌ انا الیه راجعون ▪️

درگذشت همکار عزیزمان شادروان دکتر امیر امیدوار برنا پزشک توانا و متخصص محترم پوست ، در میان جامعه پزشکی و سلامت استان موجب تاسف و تاثر فراوان گردید.

آن پزشک دلسوز و استاد گرامی که در هفته بزرگداشت مقام معلم جان به جان افرین تسلیم نمودند ، به عنوان همکار آموزشی دانشگاه در پرورش دانشجویان تلاش و همت قابل تقدیری داشتند.

آن مرحوم همچنین جدای از خدمات پزشکی پیوسته به مردم استان ، سابقه فعالیت به عنوان مدیری موفق در مجموعه دانشگاه را داشتند

و فقدان ایشان که از صفات بارز اخلاقی و انسانی برخوردار بودند ، برای جامعه سلامت استان ضایعه جبران ناپذیری است.

از درگاه خداوند منان برای ایشان دعای مغفرت و رحمت نموده و برای خانواده محترم ایشان شکیبایی بر تحمل این مصیبت را خواستاریم.