پیام تبریک ریاست محترم دانشکده به مناسبت فرارسیدن روز پزشک

یکم شهریور ماه، زادروز دانشمند بزرگ و برجسته و نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا، فرصتی است مغتنم برای نکوداشت جایگاه والا و ارزشمند پزشکانی که با مرهم درد بیماران، ایثار، اخلاص، رشادت، فداکاری، تعهد و تخصص را معنایی دوباره می بخشند. پزشکانی که ایثارگرانه عمر پربار خود را نثار جامعه بشری کرده و جان بیماران را بر نفس خویش مقدم می شمارند. همانان که در جبهه دفاع از سلامت جامعه بویژه در ایام نفس گیر همه گیری ویروس منحوس کرونا لباس رزم به تن کردند و در خط مقدم مبارزه با این ویروس منحوس قرار گرفتند و از جان مردم عزیزمان دفاع کردند.

اینجانب ضمن گرامیداشت مقام والای حکیم ابوعلی سینا، روز پزشک را به تمامی پزشکان عمومی، متخصصان محترم، اساتید، اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان پزشکی، استاجرها، انترن‌ها، رزیدنت‌های محترم گروه‌های مختلف تبریک عرض می‌کنم و از درگاه خداوند متعال صحت و سلامتی، سرافرازی و توفیق روزافزون برای ایشان مسالت می نمایم.

دکتر مهران پورنظری

رئیس دانشکده پزشکی کرمانشاه