ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1402

ضمن تبریک قبولی شما در آزمون سراسری و پذیرش در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، بدینوسیله به استحضار می‌رساند که فرایند ثبت‌نام حضوری دانشجویان جدید الورود، براساس جدول زیر و به تفکیک حروف الفبای نام خانوادگی، در محل سالن شهدای دانشگاه علوم پزشکی به آدرس کرمانشاه، بلوار زکریای رازی، روبروی بیمارستان امام رضا (ع) انجام خواهد شد (لینک آنلاین محل ثبت‌نام را می‌توانید از اینجا مشاهده کنید).

روز ثبت نام  اولویت حرف الفبای نام خانوادگی

دوشنبه،  17 مهر 1402

الف - ب - پ - ت - ث - ج - چ -‌ ح - خ - د - ذ

سه شنبه، 18 مهر 1402

ر - ز - ژ - س-‌  ش - ص - ض - ط - ظ - ع - غ - ف - ق
 چهارشنبه، 19 مهر 1402 ک - گ - ل - م - ن - و - ه - ی

مدارک فیزیکی که بایستی در روز ثبت‌نام به کارشناسان دانشگاه ارائه شود شامل موارد زیر است:

1.اصل آخرین مدرک تحصیلی (گواهی دوره دوم متوسطه، دیپلم یا پایان دوره پیش دانشگاهی)

2.کارنامه ریز نمرات آخرین مدرک تحصیلی (گواهی دوره دوم متوسطه، دیپلم یا پایان دوره پیش دانشگاهی)

3.تاییدیه تحصیلی آخرین مدرک تحصیلی: دانشجویان جدیدالورود نیاز است که در سامانه صدور تاییدیه تحصیلی وزارت آموزش و پرورش درخواست خود را ارائه داده و تصویر تایید کننده صفحه درخواست را به کارشناس آموزش ارائه نمایند. در هنگام تکمیل درخواست تاییدیه تحصیلی، استان استعلام گیرنده را کرمانشاه و نوع استعلام گیرنده را وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استعلام گیرنده را دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وارد نمایید. (لینک وب سایت وزارت آموزش و پرورش را می توانید از اینجا مشاهده کنید).

4.پرینتثبت اینترنتی مشخصات پذیرفته شدگان (لینک سامانه آموزشی را می‌توانید از اینجا دریافت کنید).

5.فرم شماره 1: فرم اخذ تعهد کلیه پذیرفته شدگان (فرم شماره 1 فرم شماره 1)

6.فرم شماره 2: فرم اخذ تعهد ازپذیرفته شدگان سهمیه‌های  منطقه ۱، رزمندگان و ایثارگران (فرم شماره 2 فرم شماره 2)

7.فرم شماره 4: فرم اخذ تعهد ازپذیرفته شدگان سهمیه مناطق ۲  و ۳  (فرم شماره 4 فرم شماره 4)

8.فرم تعهد سهمیه مناطق محروم: فرم اخذ تعهد ازپذیرفته شدگان سهمیه مناطق محروم (فرم تعهد سهمیه مناطق محروم فرم تعهد سهمیه مناطق محروم)

9.کارت پایان خدمت یا مدرک معافیت: دانشجویان پسر لازم است که در روز ثبت نام، مستنداتی که تایید کننده وضعیت نظام وظیفه آنها باشد، مانند تصویر کارت پایان و یا معافیت از انجام خدمت نظام وظیفه را تحویل نمایند. دیگر دانشجویان پسر نیز بایستی نسبت به دریافت گواهی معافیت تحصیلی اقدام نموده و تصویر تایید کننده صفحه درخواست را به کارشناس آموزش ارائه نمایند (لینک وب سایت سازمان نظام وظیفه را می توانید از اینجا مشاهده کنید).

10.شش قطعه عکس 3 * 4 پرسنلی

11. تعهد محضری(ویژه دانشجویان پذیرفته شده در پردیس خودگردان دانشگاه)

نمونه  تعهدنامه محضری تکمیل شده نمونه تعهدنامه محضری تکمیل شده

تعهد نامه محضری دانشجویان پردیس خودگردان تعهد نامه محضری دانشجویان پردیس خودگردان

12.گواهی امضا (ویژه دانشجویان پذیرفته شده در پردیس خودگردان دانشگاه)

نمونه گواهی امضا تکمیل شده نمونه گواهی امضا تکمیل شده

گواهی امضا گواهی امضا

13.سفته بانکی (ویژه دانشجویان پذیرفته شده در پردیس خودگردان دانشگاه)

نمونه سفته تکمیل شده نمونه سفته تکمیل شده

14.تاییدیه پرداخت شهریه علی‌الحساب (لینک صفحه پرداخت الکترونیکی شهریه را می‌توانید از اینجا مشاهده کنید)

در انتها ضمن تبریک مجدد به شما دانشجویان گرامی بابت کسب موفقیت در رقابت کنکور سراسری، مشتاقانه منتظر دیدار شما در روز ثبت نام و کلاس های درس هستیم و از خداوند منان سعادت شما را خواستاریم.