• ۸ تیر
    • 28 June
    • ٢١ ذوالحجه

در چنین روزی در سال 1778میلادی معاهده برلین میان کشور های فرانسه ، روسیه ، آلمان ، ، انگلیس و اتریش امضاء شد .

در چنین روزی در سال 1867 میلادی لوئیجی پیراندللو یکی از مشهور ترین نویسندگان ایتالیایی دیده به جهان گشود . وی به سال 1934 میلادی جایزه نوبل ادبی را از آن خود کرد . شش شخصیت عنوان مهمترین اثر ادبی اوست .

در چنین روزی در سال 1873 میلادی آلکسیس کارل زیست شناس و جامعه شناس بر جسته فرانسوی دیده به جهان گشود . وی در سال 1912 میلادی جایزه نوبل را از آن خود کرد .

ماکس وبر متفکر و جامعه شناس بر جسته آلمان در سال 1864 در این روز دیده به جهان گشود . او به عنوان یکی از برجسته ترین جامعه شناسان آلمانی درحوزه علم جامعه شناسی نظریات ارزشمندی ارایه کرد که از میان آنها می توان به فرضیه " رابطه سرمایه داری ، دیوانسالاری و دموکراسی " او اشاره کرد . وی در سال 1920 دار فانی را وداع گفت .

در چنین روزی در سال 1906 میلادی ماریا وپی مایر فیزیکدان بر جسته آمریکایی متولد شد . وی در سال 1963 میلادی جایزه نوبل را از آن خود کرد .

در چنین روزی در سال 1919 میلادی معاهده ورسای که در واقع پایان بخش جنگ جهانی اول بود میان کشور های متخاصم ، امضا شد .

در چنین روزی در سال 1824میلادی پرو استقلال خود را از اسپانیا اعلام کرد .