مراسم روز دانشجو- تقدیر و پرسش و پاسخ با دانشجویان

مراسم روز دانشجو با حضور ریاست دانشکده پزشکی و جمعی از اساتید و مسئولین دانشکده و دانشگاه با حضور دانشجویان روز سه شنبه 14 آذر در تالار شهید نوروزنژاد بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد.
در مراسم روز دانشجو که با حضور رییس دانشکده پزشکی جناب آقای دکتر صیاد ،معاون پزشکی عمومی، معاون آموزشی، مدیر بین الملل،معاون اداری مالی، مسئول حراست دانشکده به همراه مهمانان مراسم معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آقای دکتر غلامی، مدیر آموزش دانشگاه، مدیر تحصیلات تکمیلی، نماینده دفتر نهاد رهبری دانشگاه حاج آقای سوری از 53 نفر دانشجویان مقاطع دستیار تخصصی، پزشکی عمومی و تحصیلات تکمیلی با اهدای جوایز ارزنده تقدیر شد. در این مراسم از 20 نفر از دانشجویان دستیار تخصصی، 21 نفر دانشجویان پزشکی عمومی ، 9 نفر دانشجویان کارشناسی ارشد و 3 نفر از دانشجویان دکترای تخصصی(PHD) تقدیر شد.
همچنین در این مراسم دانشجویان به طرح سوال پرداختند که توسط ریاست دانشکده و ریاست بیمارستان امام رضا(ع) پاسخ داده شد.