مراسم تقدیر و معارفه سرپرست شبکه بهداشت پاوه برگزار شد

مراسم تقدیر و معارفه سرپرست شبکه بهداشت پاوه صبح امروز پانزدهم اسفندماه در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

طی این مراسم معاون بهداشتی دانشگاه ضمن تقدیر از آقای صبور حسینی بدلیل زحمات بسیار در زمان تصدی مسولیت بهداشت و درمان شهرستان پاوه برای دکتر ولدبیگی به عنوان سرپرست جدید این شهرستان آرزوی موفقیت کرد.

دکتر شکیبا در ادامه با بیان اینکه امروزه ۸۰ درصد از مرگ ها بدلیل بیماری های غیر واگیر اتفاق می افتد گفت: برنامه اساسی دانشگاه بحث خودمراقبتی است و در سال آینده برنامه های گسترده ای در این حوزه انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه ۴۵ درصد از مرگ و میرها مرتبط به بیماری های قلب و عروق و۱۲ درصد مربوط  به دیابت است گفت: جامعه نیازمند بهبود تغذیه و افزایش تحرک برای افزایش سطح خودمراقبتی است.

دکتر شکیبا سوانح و حوادث را دومین علت مرگ در کشور دانست و گفت: معمولا قشر جوان قربانی اصلی سوانح و حوادث هستند.

گفتنی است در حاشیه مراسم تقدیر و معارفه سرپرست شبکه بهداشت پاوه که با حضور مسولین شهرستان و شهروندان فعال در سمن ها تشکیل شد در خصوص وضعیت منطقه در مواجهه با حوادث جاده ای و باید ها و نبایدهای این مسله تبادل نظر شد.